Retur

ANULAREA COMENZI

Puteți anula comanda în orice moment înainte de expediere și va fi acordată o restituire completă. Dacă mărfurile au fost expediate, consultați politica de retururi de mai jos.

RETURNARE

Înainte de a returna orice produs, vă rugăm să ne contactați utilizând FORMULARUL DE RETURNARE.

Dacă produsele sunt defecte, vom aranja cu plăcere o înlocuire sau o restituire a banilor, după cum doriți.

Puteți returna, de asemenea, orice produse care nu sunt defecte până la 14 de zile.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice la incheierea si executarea contractelor la distanta. Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile de la cumpararea lor (cf.OUG 34/2014).

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin completarea FORMULAR DE RETUR prin care renuntati un produs.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Andrele Premium S.R.L.

Vom putea restitui integral costul mărfurilor numai dacă acestea nu sunt deteriorate sau utilizate. Acestea trebuie să fie în ambalajele originale, cu etichete intacte și împreună cu documentele însoțitoare.  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea acestui produs.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea sau refuzul returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Cumparatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor

FORMULAR DE RETURNARE

Urmareste-ne!
TOP
SHOPPING BAG 0