Tips
Posted in

Andrele Pentru Incepatori

Oricare andrele pe care le avem în magazinul nostru sunt potrivite pentru incepatori și toate sunt bune. Nu vindem nimic din ceea ce nu am testat înainte și nu credem că este bun. 

De obicei, andrelele circulare lungi de 80 cm sunt cele mai universale. Puteți tricota orice cu ele, începând de la șosete și pălării și terminând cu pulovere și pături. În ceea ce privește grosimea, aceasta ar trebui să o alegeți în funcție de firul pe care intenționați să îl utilizați. Fire diferite au grosimi diferite, prin urmare, veți avea nevoie de andrele diferite pentru a tricota cu fire diferite.

În descrierea fiecărui fir din magazinul nostru puteți găsi dimensiunea recomandată a andrelelor pentru acest fir. În opinia noastră, cel mai bine este să începeți să tricotați cu fire de grosime subțire până la medie tricotate cu andrele de 4 mm până la 5 mm. Așa că vă sugerăm să începeți de la cele cu lungimea de 80 cm și mai târziu, pe măsură ce hobby-ul dvs. progresează, singure veți simți dacă aveți nevoie de el mai scurt sau mai lung, sau vă puteți consulta oricând cu noi, dacă aveți întrebări.

Andrelele circulare pot fi:

Fixe

În magazinul nostru avem următoarele:

  1. DROPS Pro Classic – andrele profesionale entry level la prețuri bune (alamă).
  2. Driftwood de la LYKKE Crafts – andrele profesionale impecabile (din lemn).
  3. ADDI Lace – andrele profesionale impecabile (alamă).

Interschimbabile

În magazinul nostru avem următoarele:

  1. DROPS Pro Classic (Alamă)
  2. DROPS Pro Romance (din lemn)
  3. LYKKE Crafts (Blush și Indigo din lemn, Cypra – din alamă)

Acestea se vând fără cablu, dar acesta poate fi un avantaj deoarece cu aceleași vârfuri de ac puteți avea lungimi diferite de cablu cu un preț mai mic decât ar trebui să cumpărați andrele fixe de diferite dimensiuni.
Nu vă putem spune cu adevărat care dintre ele sunt mai bune. Acesta este ceva ce fiecare creatoare trebuie să decidă pentru ea însăși, așa că bucurați-vă să faceți alegerile dvs.

Urmareste-ne!
TOP
SHOPPING BAG 0