Romania Creates
Posted in

Romania Creates: Gratiela Cioflan

Gratiela Cioflan

“Numele meu este Cioflan Gratiela, am 30 de ani, sunt căsătorită de 8 ani și avem o fetiță de 3 ani, foarte veselă și jucausă.

Sunt introvertită, creativă, îmi place să am timp doar pentru mine în care să fac ceva ce mă relaxează și de obicei, acest timp este seara, după ce fetița adoarme, atunci îmi vin cele mai bune idei. Prefer confortul casei în loc de excursii, drumeții etc. Îmi place ordinea, să gătesc, îmi plac plantele de interior (casa mea este plină), îmi place să citesc și evident, cel mai mult îmi place să tricotez și să croșetez.”


image00001 copy fire naturale de crosetat

“Am început să tricotez în 2019 când eram în Germania și aveam mult timp liber pentru un nou hobby. Așa s-a întâmplat că într-o zi, plimbându-mă printr-un magazin, am trecut pe lângă un raion unde se vindeau fire (acril, bineînțeles), andrele și croșete de cea mai proastă calitate și alte lucruri, dar mi-au strălucit ochii și mi-a venit o idee: Ce-ar fi să învăț să tricotez/croșetez?”

“Nu știam ce îmi va plăcea mai mult, așa că am cumpărat atât andrele cât și croșete, plus câteva ghemuri de acril, culoarea mustar. Atunci mi-am făcut primul pulover tricotat și alte câteva lucruri. Odată cu nașterea fetiței, am prins o adevărată pasiune pentru bonete, iar prietenii au început să mă întrebe dacă fac și pentru vânzare, așa că am început proiectul meu de suflet, Grati.Knit, unde postez regulat multe modele de bonete, dar și alte lucruri handmade!”

“Îmi place să lucrez doar cu fire naturale pentru că lasă pielea copilașului să respire, sunt foarte moi la atingere, nu provoacă iritații și multe alte beneficii.

Vreau ca lumea să afle câte lucruri frumoase poți face dintr-un ghem la care adaugi multă pasiune.”

Gratiela Cioflan

Creatorul @Grati.Knit


Urmarește @Grati.Knit pe Instagram

Join the conversation

Join the conversation

Urmareste-ne!
TOP
SHOPPING BAG 0